Marmolada wieloowocowa
Składniki:
owoce mieszane, cukier
MARMOLADA WIELOOWOCOWA TWARDA 330G to produkt pasteryzowany
Sporządzono ze 113 g owoców na 100g produktu. Łączna zawartość cukru: 60 g na 100 g produktu. Dostępna również w opakowaniu 1060 g.
Marmolada wieloowocowa twarda – otrzymywana jest przez gotowanie przecieru jabłkowego i przecieru z owoców kolorowych z cukrem. Marmolada rozlewana w opakowania szklane, nie jest konserwowana tak jak w opakowaniach plastikowych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA 100 G PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1074 kJ (253 kcal) |
Tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 60 g |
w tym cukry | 57 g |
Białko | 0,7 g |
Sól | 0,15 g |