Marmolada wieloowocowa

Składniki:
owoce mieszane, cukier

MARMOLADA WIELOOWOCOWA TWARDA 330G to produkt pasteryzowany

Sporządzono ze 113 g owoców na 100g produktu. Łączna zawartość cukru: 60 g na 100 g produktu. Dostępna również w opakowaniu 1060 g.

Marmolada wieloowocowa twarda – otrzymywana jest przez gotowanie przecieru jabłkowego i przecieru z owoców kolorowych z cukrem. Marmolada rozlewana w opakowania szklane, nie jest konserwowana tak jak w opakowaniach plastikowych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA 100 G PRODUKTU
Wartość energetyczna 1074 kJ (253 kcal)
Tłuszcz <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g
Węglowodany 60 g
w tym cukry 57 g
Białko 0,7 g
Sól 0,15 g

INNE PRZETWORY OWOCOWE

GWARANCJA JAKOŚCI

POSIADAMY LICZNE CERTYFIKATY I ZNAKI JAKOŚCI